Link Tıklatma Taktikleri 2020

link kısaltma ve tıklatma taktikleri

Link Kısaltma ve Tıklatma Taktikleri

En iyi link kısaltma sitelerinden birisi olan bc vc ve pnd tl ile para kazanma taktiklerinden sizlere bahsetmek istiyorum. Bu link kısaltma ve link tıklatma taktikleri ile bir miktar para kazanabilirsiniz. Uzun araştırmalar ve merak sonucu elde ettiğim bu stratejiler ile siz de hızlıca para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Hangi Link Kısaltma Sitesini Kullanmalıyım?

Birçok link kısaltma sitesi bulunuyor. Bu sitelerin içinden size önerebileceğim 2 tane site var. Bu siteleri ödeme yapmaları ve yüksek kazanç oranlarına sahip olmaları nedeniyle seçtim. İlk olarak sizlere bc.vc sitesini öneriyorum.

Bc.vc Nedir?

Bc.vc sistemi kısaca anlatmak gerekirse elinizde bulunan herhangi bir linki kısaltmamızı yani reklamlı hale dönüştürmemizi sağlar.
  1. Link buluruz
  2. Linki reklamlı hale dönüştürürüz
  3. Bu linke tıklanmasını sağlar ve para kazanırız.
Mantık tamamen bu şekilde kısa ve basittir. Ancak asıl mesele linki nasıl başka insanlara tıklatacağımızı bulmaktır. Birazdan link tıklatma taktikleri hakkında değineceğim.

Bc.vc Kazanç Oranları

Bc.vc'ye diğer link kısaltma sitelerine oranla daha fazla güvenebilirsiniz. Türkiye kazancına göre CPM yani 1000 tıklama başına verdiği para 2$ civarı oluyor. Civarı diyorum çünkü sizin ziyaretçi çekmenize bağlı olarak bu miktar artabilir veya azalabilir.

Bc.vc Güvenilir mi?

Bc.vc'ye güvenebilirsiniz. Ödemeleri zamanında yapan bir sistem. Alt kısıma ödeme kanıtı da koyuyorum.
bc.vc güvenilir mi

Link tıklatma taktiklerine yazının devamında yer vereceğim. Ama önce bilmeyen arkadaşlar için kayıt olmayı kısaca göstermek istiyorum.

Bc.vc Kayıt ol


Sisteme kayıt olmak oldukça basit. Sizlere adım adım gösteriyorum.
  1. Bc.vc Kayıt ol yandaki linke veya üstteki resime tıklayarak kayıt ekranına ulaşın.
  2. Üstteki Register butonuna tıklayın.
  3. Gerekli bilgileri doldurun ve bu kadar.
Şimdi para kazanmaya başlayabiliriz.
Bu sistemde para kazanmak uğraş ve sabır ister ama bir süre uğraşırsınız bu link tıklatma taktiklerini uygularsanız bir bakmışsınız oturduğunuz yerden para gelmeye başlıyor.

Pnd.tl Link Kısaltma Sitesi

Sizlere diğer bir önerim ise pnd.tl sitesi olacaktır. Bc.vc ile neredeyse aynı sayılır. 1000 tık başına 15 tl civarı para veriyor. Bu da diğer sitelere oranla oldukça yüksek bir rakam.
Ayrıca yerli bir site olduğu için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ödemeleri ayın belirli günlerinde ve zamanında yapıyor. Link kısaltma sitesi olarak pnd.tl kullanmanızı öneriyorum. Pnd.tl kayıt ol

Link Tıklatma Taktikleri

Evet, şimdi gelelim zurnanın zart dediği yere. Asıl olay burada başlıyor arkadaşlar.
Akla birçok taktik ve strateji yöntemleri geliyor. Ancak size uygun ve en çok kazandıran hangisi önce onu tespit etmemiz gerekli.

1- Forum ile Link Tıklatma Taktiği

Forumlar bilginin en hızlı yayıldığı platformlara verilen isimdir. Bu platforma senin benim gibi binlerce insan girer, konular oluşturur ve tartışmalar oluşur.
bc.vc forum taktiği
Bizim burayı kullanmamızın asıl sebebi de budur. Verdiğimiz link eğer ilgi görürse çok hızlı bir şekilde yükselecek ve çok kişiye ulaşacak.
  • Nasıl bir konu oluşturacağınıza karar verin. Oluşturacağınız konu diğer insa nlar tarafından ilgi görecek ve ihtiyaç bakımından yüksek bir konu olmalı. Örnek verelim: sınavlar, yeni bir uygulama, az bilinen bir taktik gibi. Tamamen sizin bilgilerinize ve araştırmalarınıza kalmış birşey. Gündemde olan ve ilgi çekecek bir konuyu açmalısınız. Sahte numara alma, instagram keşfete düşme taktiği gibi.
  • Konuyu seçtikten sonra bununla ilgili bir blog oluşturmalısınız. Çünkü bu forum sitelerinin çoğunda reklamlı linkler yasaktır. Benim gibi şuanda https://blogger.com sitesine giderek ücretsiz blog oluşturabilir ve yazılarınızı yazabilirsiniz.
  • Açtığınız blog adresine yazınızı güzelce yazın ve indirme linkinizi bc.vc adresinden kısaltarak blogunuza yerleştirin. Bu oluşturduğunuz blog adresini forumlarda artık paylaşabiliriz. Forum konusuna dikkat çekici bir başlık, resim ve kısa bir yazı da eklemeyi unutmayın ki insanlar tıklasın.
  • Bu yöntem ile hem linkimize tıklatmış olacağız hem de blog sitemizi Google'da üst sıralara çıkarmış olacağız. Tabi eğer blogunuzu Google Search Console'a yüklediyseniz. Bununla ilgili Google'da kısa bir araştırma yaparsanız çok basit bir işlem olduğunu görebilirsiniz.
  • Bu link tıklatma taktiğimiz bu şekildeydi. Diğer taktikler için yazının devamını okuyunuz.

2 - Blog ile Link Tıklatma Taktiği

bc.vc blog taktiği

Üstteki taktikle blogumuzu açtık ve Google'da üst sıralara çıkarma yöntemini de öğrenmiş olduk. Bu oluşturduğunuz blogla yapamayacağınız şey yok.
Örneğin whatsapp gruplarının bulunduğu bir blog oluşturabilir, oyun grupları, serverleri, indirme blogu veya pek bilinmedik bilgilerin ve taktiklerin bulunduğu bir blog oluşturabilir ve linklerinizi tıklatabilirsiniz.
Bu oluşturduğunuz blogları Google'a ekleyip forumlar ve diğer sosyal platformları kullanarak blogunuzu üst sıralara taşıyabilirsiniz. Bu sayede daha fazla kişiler linkinize ulaşabilecek.
Sadece bu link kısaltma taktiği biraz daha sabır istiyor. Çünkü blogunuzu güzel bir içerikle süslemek ve arama motorlarında üst sıralara ulaşmak biraz zaman alacaktır.

3 - YouTube ile Link Tıklatma Taktiği

bc.vc youtube taktiği

YouTube birçok videonun diğer insanlara ulaştığı geniş bir platform olması nedeniyle kesinlikle taktiğini oluşturmamız gereken bir yer.
Burada yapabileceğimiz link tıklatma taktikleri ise şu şekilde:

3.1 Film Taktiği

YouTube üzerinde biliyorsunuz ki çok fazla film izleniyor. Film az bulunuyor bu sebeple çok izleniyor. Bunun sebebi ise filmlerin çoğunun telifli olması. Yani YouTube bu filmlerin yüklenmesine izin vermiyor.
Burada önemli olan telifsiz bir film bulmak. Bu tarz filmleri internetten araştırabilirsiniz.
Filmi bulup indirelim daha sonra bu filmin sonlarına doğru keselim. Yani film 2 saatse 1 buçuk saat ve 30 dk olarak ayıralım. Android üzerinden bir uygulama biliyorum. Bu uygulama ile 5-10 saniyede kesebilirsiniz. Uygulama için Tıklayın
Filmimizi parçalara ayırdıktan sonra YouTube'a yükleyelim. İlk videomuzun açıklamalar kısmına Filmin devamı için tıklayın deyip ikinci partın linkini koyalım.
2. Parçayı liste dışı yapalım ki kanalımızda görünmesin.
Eğer videonun etiketlerini falan düzgün bir şekilde girdiyseniz videonun tutma ihtimali var. Eğer tutarsa zaten baya izlenecek ve linkinize tıklayacaklardır. Ancak yorumları da kapatmanızı öneririm. Diğer kullanıcıların film yarım yüklenmiş demelerini istemeyiz.

3.2 Lisans Kodu Taktiği

Programların lisans kodları ile programları full olarak kullanabiliyoruz. Ama bu lisans kodlarını insanlar araştırmayı pek sevmiyorlar. Genelde Youtube üzerinden aranıyor.
Bizim bu link tıklatma taktiğinde yapacağımız çok indirilen ve güncel bir program bulmak. Örnek veriyorum Eset Nod 32 Antivirüs Programının son sürüm lisans kodunu internetten bulun.
Bu lisans kodlarını bu siteye eklemek ve linkini kısaltıp video olarak paylaşmak. Verdiğim link not paylaşma sitesidir. Notlarınızı yazıp insanlarla paylaşabilirsiniz.
Video olarak da Android kullanıcısıysanız buraya tıklayarak Power Director uygulamasının full sürümünü ücretsiz olarak indirebilir ve basit bir şekilde video oluşturabilirsiniz.
PC kullanıcıları için Camtasia Studio öneriyorum.
Düşük sistemler için: Camtasia 8
Normal sistemler için: Camtasia 9
Bu uygulamalar yazı animasyonu oluşturun. Yazıda lisans kodları açıklama kısmındadır olarak yazın.
Açıklamalar kısmına da linki koyun bu kadar basit.

3.3 Eğitim Videoları

Bunu da çok fazla uzatmak istemiyorum. Android üzerinden söylemek gerekirse Android ... Nasıl yapılır tarzı bir video çekip videoda birkaç program tanıtmanız/göstermeniz ve linkini kısaltıp açıklamalar kısmında vermenizdir.

3.4 Oyun ve Uygulama Tanıtımları

Üstteki gibi mantık benziyor. Android aralık ayı En iyi internetsiz oyunlar gibi içerikler oluşturup oyunların linklerini açıklamalar kısmında reklamlı olarak verebilirsiniz.
Uygulama kısmı da aynı şekilde geçerli.
Şimdilerde birçok kanal görüyorum. Oyun indirmeyi bilmeyen birçok kişi var ve özellikle bu kişilere oyun veya uygulama indirmeyi gösteriyor. Link olarak da kendi sitesinin linkini koyup hit kasıyor veya reklamlı link koyuyorlar.

4 - Maç Linki ile Link Tıklatma Taktiği

bc.vc maç linki taktiği
Bu taktiği çok kez duymuşsunuzdur. En çok kazandıran taktikler arasındadır. Maç günleri kısa bir araştırma yaparak maç yayınlanacak bir siteyi buluyoruz ve maçtan biraz önce sosyal medya platformlarında delicesine yaymaya başlıyoruz.
Çok fazla kazanan olsa da benim maçlarla pek aram olmadığı için bu taktiği uygulamıyorum. Biraz araştırma ve deneyim ile geliştirebilirsiniz.

5 - Diğer Sosyal Medya Platformlarını Kullanın

bc.vc sosyal medya

Örnek veriyorum instagram üzerinden söz dizisinin etiketlerine girdiniz. Yeni fragman linkini kısaltıp gönderilerin altına yorum olarak veya profilinizin biyografi bölümüne paylaşabilirsiniz. Bu sadece söz dizisine bir örnekti. Bu yöntemi diğer link tıklatma taktikleri ile de uygulayabilirsiniz. Ayrıca sadece instagramla kalmayın. İnstagram haricinde sürüyle platform var.
Ben zamanında ingilizce konu etiketlerinin altına ingilizce pdf arşivlerini paylaşıyordum. Tamamen size kalmış biraz düşünün.

6 - Referans Sistemi ile Kazanma Taktiği

Üst kısımdaki size verdiğim kayıt olma linklerinin amacı da bu aslında. Hem sizin kayıt olmanızı sağlayıp para kazanmanızı sağlamak hem de kendim bir miktar pay almak.

Referans sistemi nedir?

  • Referans linkinizi kayıt olmak isteyen birisine verirsiniz
  • Karşı taraf sizin linkinizle girip kayıt olur
  • O kişi sizin referansınız olmuştur. Artık o para kazandıkça size de onun kazandığına oranla daha az miktarda para gelecektir.
Karşı tarafın kazandığından hiçbir eksilme olmaz. Sadece siz onu davet ettiğiniz için ödüllendirilirsiniz.
Yüksek sayıda kişiyi kayıt ettirirseniz onların kazanmasıyla siz oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz.
Referans link tıklatma taktiğine gelince, üstteki taktikleri uygulayarak referans linkinizi diğer insanlara yayabilirsiniz.

Bc.vc Bot ve Tıklama Hilesi

Arkadaşlar en çok bc.vc ile yapılan aramalar arasında tıklama hilesi ve bot bulunuyor. Yapmayın etmeyin. Böyle bir sisteme bot olmaz. Olsa bile fazla kazanmazsınız zamanınıza yazık olur.
Özellikle inceleniyor linklerinize bot ile mi tıklama yapılmış yoksa organik mi diye.
Bot olduğu tespit edilince de sistemden tamamen uzaklaştırılıyor.
Ayrıca +18 linkler paylaşmanızıda kesinlikle önermiyorum. Çok kötü bir yol olur ve zaten yasak. Aynı şekilde sistemden uzaklaştırılırsınız.
Bu yazımızda link tıklatma taktiklerini bu şekilde listeledim. En üst kısımda kayıt olmayı da gösterdim.
İYİ KAZANÇLAR
Alt kısımdan yorum yazarak beni mutlu edersiniz. Buraya kadar okuyanlara Teşekkür ederim 🙂


BONUS

Arkadaşlar yeni bulduğum bu yöntemleri de eklemek istiyorum.

Yöntemimiz şu şekilde. Bir sorunla karşılaştınız ve bu sorun internette çokca aratılmış. Çözümü de pek bilinmiyor.

Atıyorum bu soru "Gta 5 ... hatası" olsun. Ya da farklı birşey.

Forum sitelerine girelim ve 2 hesap ile kayıt olalım. Biriyle soru soracağız diğeriyle yanıtlayacağız.

İlk hesaptan soruyu sorduk. Diğer hesaba geçip açtığımız konuya yorum yapıyoruz çözümü şöyle şöyle diye. Dosya veya program linkini de kısaltıp koyuyoruz. Böylece aynı hatayı alanlar sizin linkinizden çözüme ulaşabilecek.

Forum sitelerine açtığınız konular çok hızlı okunuyor ve google'da üst sıralara ulaşıyor. Bu yöntemde önemli olan sorunun çözümünde bir uygulama, program tarzı şey kullanılması ki para kazanabilelim.

Umarım anlatabilmişimdir. 🙂

33 yorum:

  1. Yorum atın da okundu diye sevineyim ya 😆

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 😀 oh be birisi görmüş sndjejsj

      Sil
    2. peki önce tr linkten kısaltsak sonra kısaltıgımız linki pnd.tl den sonra ondanda kısaltmış olduğumuz linki bc.vc den yaparsak

      Sil
    3. http://bc.vc/6bqon7z

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim 😄
      Faydalı oldu mu bari 🙂

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  3. Okudum yaklaşık 2 yıldır link işiyle uğraşıyorum fakat tam anlamıyla bir tutunamadım sabit bir kitle oluşturamadım kafamda oyun indirme linkleri var youtube için son şansımı burda deniyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı. Hala yeni şeyler deniyorum. Tam birşey bulamadım. Telefon numaranı verirsen whatsapptan konuşalım.

      Sil
    2. ben bu işte yeniyim. yabancı sitelerde özellikle youtube videosu oluşturma taktikleri var. birkaç tanesini aldım. senin makaleyi de okudum kardeşim fena değil fakat insanların senin linkine tıklaması için bir itici sebep olmalı. ve çoğu kişi artık biliyor bu reklam linklerini bu yüzden çok tıklanmıyor

      Sil
  4. Beyler bemde bakiyorumda insragramdann sapik emicelere tiklatmak daha kolay gibime geliyor açayım bir bayan hesap sağa solu takip edeyim ondansonra bu yukarı kaydirdan kasarim artık başka yöntem varsa söyleyin Facebook Twitter izin vermiyor

    YanıtlaSil
  5. Okadar okudum bari şu linke tıklasın birileri

    https://ay.link/zcHHgm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tr kazandirmiyo fazla pnd gecmende fayda var :))

      Sil
  6. https://sondakika.pro/94J96E
    Ziraat Internet Bankacılığı

    YanıtlaSil
  7. Knkm okadar link vermissinki kac kisi tikladi gozukur ztn😅😅

    YanıtlaSil
  8. Gayet hoş sıkılmadan okuduğum yazı fakat anlamadığım konu şimdi biz geliştikçe bu link kısaltma servisi yamuk yapmaz dimi mesela 20 dolar kazanmak var 2000 dolar kazanmak var paranın üstüne yatmazlar umarım.

    YanıtlaSil
  9. Btcturk güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: btcturk güvenilir mi

    YanıtlaSil
  10. e iyi bari şu linke de tıklayıverin maç paylaştım https://ay.live/nBbWm

    YanıtlaSil
  11. https://t.me/Netflix_Approved_bot?start=Bot5416278
    Ücretsiz netflix premium verıyor acele edin

    YanıtlaSil
  12. Buda benden haberin olsun http://bit.ly/33fLM8W

    YanıtlaSil
  13. destek; http://bc.vc/9U81Py3

    YanıtlaSil
  14. Merhaba arkadaşlar,
    Linklerinizi kısaltaçağınız en doğru adres milyonlink.com
    Kısalt, paylaş ve kazan💰💰
    MilyonLink link kısaltma servisinde
    💰30₺ cpm anlık tam ve eksiksiz sayım ve anlık papara banka ve bitcoin ile ödeme mevcut üstelik 1k tıkla ardından YouTube'de milyonlink.com mu tanıtın anında 50₺ kazanın
    Arkadaşlarınızı davet edin Ömür boyu %20 referans kazancı elde edin minimun ödeme limiti 10₺# 💰💰💰💰

    YanıtlaSil